pg-88

페이지 정보

profile_image
작성자해병전우회 조회 3회 작성일 2021-10-13 19:32:12 댓글 0

본문

Refill Ink Canon E510 / PG 88 / CL 98

Assalamualaikum korang, kali ini aku buat video refill semula ink cartidge. So, korang tengok video ni sampai habis ya. Kalau korang suka video ni tekan tombol like. Jangan lupa share dan subcribed video ni. Sekiranya ada sebarang cadangan, korang boleh komen dekat bawah. Alright, Thank you!






Tambah pendapatan sampingan dengan ads
https://t.productlink.io/a14r8q






Follow saya
Instagram: https://cutt.ly/prPbFIj
Twitter: https://cutt.ly/WrPbN6W
Facebook: https://cutt.ly/MrPnobg
Akina Zaidi : printer kat rumah dah 5 tahunntak pakai sbb ink habis. agak2 cartridge dia okay lagi tak bang? btw thankss video sangat membantuu
Arisha Ibrahim : Thank you for this video. Hehe kalau catridge berwarna yang problem, nak kena rendam macam mana eh? And rendam air panas ke
Nurul aqilah : salam nk tanya lepas rendam dalam air panas kena refill semula ke ink?
Nurhaziqah Mohd Zailani : memang even dah refill ink, kt display yg printing kat pc akan tulis ink in low ke?
Fhul Fidz Channel : Mantapp

How to refill PG810/PG88 inkjet cartridge (Hindi Version)

In this video, you will see how to refill Canon PG-810/ PG-740/ PG-88 inkjet cartridge. For more information, please contact us at visit our website; www.prodotgroup.com

Note: For refilling related issue Visit FAQ section on our website
Saranga Borah : Please tell from where i can this refilling tool kit for Canon PG-810.

How to refill Canon PG-88 PG-740XL PG-240XL PG-540XL PG-640XL Inkjet Cartridge - Auto-Refill System


Marion Taylor : Great video thanks!
Hong Yueh Chii : Hi how to reset the ink cartridges after refill?
Mr Frankie : 请问canon740L的洞的位置和p88完全是一样吗?
THE PEARL SCHOOL AND COLLEGE NOWSHERA : Thanks you Helpfull Videos.....,
Ridho Baihaqi : I can save more than IDR 300000!! Thanks for it


... 

#pg-88

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 5,319건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.lovelywedding.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz